Lekker snel je motor rijbewijs
in Amsterdam halen?

Motorrijlessen in Amsterdam

De motorrijlessen in Amsterdam van Verkeersschool Habboul leiden je snel en volledig op voor het motorrijbewijs. Zo kan je snel zelf de weg op met je eigen motor!

Verkeersschool Habboul biedt verschillende motoropleidingen. Zo kan je er voor kiezen om maar 1 of 2 motorrijlessen per week te nemen. Maar je kunt ook een versnelde cursus doen door de hele motoropleiding in 5 tot 10 dagen te doorlopen. Kies wat jij het fijnst vindt!

Motoropleiding in Amsterdam

Verkeersschool Habboul geeft de meest uitdagende en leuke motorrijlessen in Amsterdam. De lessen maken deel uit van een groter geheel: een motoropleiding. De motoropleiding in Amsterdam van Verkeersschool Habboul bestaat uit 2 delen.

Deel 1 - Voertuigbeheersing
Tijdens het eerste deel van de opleiding worden de motorrijlessen op ons (afgesloten) oefenterrein gegeven. Hier krijg je les over de 12 bijzondere verrichtingen die je tijdens het motorrijexamen van het CBR moet doen.

Deel 2 - Verkeersdeelneming
Met het tweede deel van de motor rijopleiding gaan we de openbare weg op. Zo leer je de nodige verkeersinzicht als motorrijder en kan je straks veilig de weg op met rijbewijs.

2 verschillende motoropleidingen

Reguliere motoropleiding
Bij het volgen van deze traditionele opleiding volg je 1 à 2 maal per week les.

Versnelde motoropleiding
Versnelde, compacte opleidingen, zijn mogelijk vanaf 5 dagen voor deel 1 en 4 dagen voor deel 2. Wel eerst je theoriecertificaat behalen!
Vragen over de motorrijlessen in Amsterdam van Verkeersschool Habboul? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Proefles voor de motoropleiding?

Misschien vraag je je wel af, ''Waarom een proefles vóór de motoropleiding?'' Verkeersschool Habboul kiest hier bewust voor omdat we zo goed kunnen zien wat voor rijopleiding je nodig hebt. Dat is pas echt een motoropleiding op maat!

De proefles duurt 1,5 uur en alle basiskenmerken van het motorrijden komen aan bod. Je kunt je direct aanmelden op onderstaand aanmeldformulier door je gegevens achter te laten en wij zullen contact opnemen.

Benieuwd naar onze pakketten?

Meld je aan voor een gratis proefles en maak kennis met Verkeersschool Habboul

Bedrijfsinformatie

Locatie
Johan huizingalaan 292
1065JN Amsterdam

Telefoonnummer
020 341 6412

E-mail adres
info@verkeersschoolhabboul.nl

Terugbel verzoek

Wil je meer informatie hebben en wens je graag teruggebeld te worden? Laat je naam en telefoonnummer achter en een van onze medewerkers zal je dan direct opbellen!

TOP