Vanaf 16,5 jaar mag je
al autorijlessen nemen.

Autorijlessen in Amsterdam en omstreken

Het is eindelijk zover, je mag je autorijbewijs halen! Een ervaring om nooit te vergeten! Je autorijbewijs halen wil je natuurlijk zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk halen.. Dat kan bij Verkeersschool Habboul. Onze prijzen zijn zo opgesteld dat het vooral betaalbaar is voor iedereen! In combinatie met kwalitatieve rijlessen slaag je super snel voor je CBR afrijexamen!

Je rijbewijs halen in Amsterdam is iets unieks, je gaat leren autorijden in één van de grootste steden in Nederland. Wij geven rijles in het examengebied van het CBR Amsterdam. Doordat wij al vele jaren rijles geven kennen wij elke examenroute die jij kan krijgen op het praktijkexamen. Omdat jouw rijles altijd in het examengebied is, kom jij niet voor verassingen te staan op het CBR praktijkexamen.

Autorijles geven is iets wat wij elke dag doen, toch is het elke dag anders. Elke leerling is immers anders! Wij bereiden de rijlessen daarom altijd van tevoren voor, zodat jij rijles op maat krijgt. Al jouw vorderingen worden door ons bijgehouden op een les instructiekaart. Op deze les instructiekaart kan jij precies zien welke onderdelen jij beheerst en welke onderdeel nog meer aandacht nodig heeft. De les instructiekaart wordt ingevuld aan de hand van het zogeheten RIS-model van het CBR.

Dus wil jij je rijbewijs halen in Amsterdam en snel slagen voor je autorijbewijs, zoek dan niet verder! Wij zullen door onze unieke manier van autorijles geven, jou helpen bij het behalen van je autorijbewijs!

De autorijlessen volgens RIS zijn ingedeeld in 4 fases:

1. De auto bedienen en beheersen
2. Eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties
3. Moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties
4. Veilig en verantwoord rijden, bijvoorbeeld bij gladheid.

Voordelen van het RIS-Model

- Hoger slagingspercentage.
- Je kunt na het behalen van het rijbewijs veiliger autorijden.
- Duidelijke structuur met modules, stappen, handelingen en scripts.
- Door de les instructiekaart weet je hoe je ervoor staat.
- Je weet waar je nog aan moet werken, maar je weet ook wanneer je er klaar voor bent.
- Zo ga je zelfverzekerd op voor het praktijk examen.

Benieuwd naar onze pakketten?

Meld je aan voor een gratis proefles en maak kennis met Verkeersschool Habboul

Bedrijfsinformatie

Locatie
Johan huizingalaan 292
1065JN Amsterdam

Telefoonnummer
020 341 6412

E-mail adres
info@verkeersschoolhabboul.nl

Terugbel verzoek

Wil je meer informatie hebben en wens je graag teruggebeld te worden? Laat je naam en telefoonnummer achter en een van onze medewerkers zal je dan direct opbellen!

TOP